Dark Knight Intense 9"

Artnr: 0722-81927
Tillverkare: Variabel
I Lager

Beskrivning Dark Knight Intense 9"

BALANSERAD LJUSBILD

Upplev en ljusbild med en intensitet betydligt högre än standard. Med stöd av avancerad TIR-optik, utvecklad för att täcka ett stort område utan tappa längd, föreställde vi oss en självsäker och avslappnad körupplevelse utöver det vanliga. TIR-tekniken förbättrar den totala effektiviteten, samlar in och riktar ljuset i en perfekt balans, exakt där du behöver det. Perfekt för en varierad körning på olika typer av vägar. Producerar 1 lux på 445 meter.

UNIKT POSITIONSLJUS

Fascineras av en futuristisk riddares intensiva ögon. Det unika positionsljuset ger ett självklart intryck med två välvda linjer, omgivna av tio dioder. Tillsammans bildar komponenterna ett perfekt symmetriskt mönster. Se och njut av den mjuka starteffekten, där ljuset långsamt ökar i intensitet innan det slutligen når full kapacitet. Kommer med duo-funktion, välj mellan vitt och orange ljus.

MÖRK EXKLUSIVITET

Dark Knight Intense utstrålar självsäkerhet, både dag och natt. Insidans svarta botten bidrar till det futuristiska utseendet. Den extremt slimmade designen – med ett djup på endast 70 mm – gör att den passar på nästan alla fordon i behov av extraljus. Perfektion i alla vinklar. Kombinera Intense med annan belysning från Dark Knight-serien för en harmonisk helhet.v den mjuka starteffekten, där ljuset långsamt ökar i intensitet innan det slutligen når full kapacitet. Kommer med duo-funktion, välj mellan vitt och orange ljus.