Om oss

Transportdelar.com | Lastbilsdelar Online


Transportdelar.com etablerades på grund utav den bristande tillgängligheten på en e-handelslösning som tillgodoser åkerier samt verkstäders behov av en mer lätthanterlig och tidsbesparande handelsprocess av reservdelar, motordelar, slitagedelar och tillbehör till lätta och tunga lastbilar, släp och transportbilar. Vårt fokus ligger på att erbjuda er som kund en lättanvänd online katalog som gör det möjligt att beställa på ett enkelt och smidigt sätt. Vi erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment med cirka 20 000 artiklar online och med tillgång till över 300 000 artiklar i ryggen som vi normalt kan leverera på 2-5 dagar.
Vårt mål är att över tid göra det möjligt för er att välja mellan OEM- och eftermarknadskvalitet utifrån era egna krav och behov.  
I dagsläget är dem flesta delarna som vi erbjuder online av eftermarknadskvalitet. Men detta uppdateras löpande. Vi har tillgång till hundratusentals OEM artikla som inte visas i dagsläget. Ni kan enkelt se vilken tillverkare varje artikel har under ”tillverkare” i artikelvyn. 


  • Brett sortiment
  • Hög kvalitét
  • Snabba leveranser
  • Relevanta priser 


Läs mer om vad vi kan erbjuda er här eller under produkter." Webbkatalogen uppdateras kontinuerligt med både priser och produkter. Hittar du inte delen du söker? Kontakta oss så återkommer vi med pris och leveranstid!"