Om oss


Transportdelar etablerades på grund av den bristande tillgängligheten av en leverantör som tillgodoser åkeriers samt verkstäders behov av reservdelar och tillbehör via webbhandel med korta ledtider till lätta och tunga lastbilar, bussar och släpfordon.


Vårt fokus ligger på att erbjuda våra kunder en väl fungerande reservdelskatalog med ett brett sortiment av reservdelar, slitagesdelar, motordelar och tillbehör till lastbilar och bussar. Komplett sortiment av axelkomponenter till dem populäraste axelfabrikaten som BPW, SAF, ROR, GIGANT och SMB. Ett genomgått sortiment utav verkstadsutrustning som även passar den tyngre verkstaden men även den specialiserade däckverkstadens största behov. 


Vi har just nu "endast" ca 40.000 artiklar i webbkatalogen men kan med hjälp av två av Europas största lager i ryggen leverera ca 300.000 artiklar på 1-3 dagar. 

Vår snabbvalskatalog uppdateras löpande och fylls hela tiden på med artiklar. Skulle ni inte hitta delen ni söker, så hjälper vi er gärna titta om vi kan lösa ert behov.